1. Tegellijm voor buiten
Tegellijm voor buiten
20 juni, 2024

Tegellijm voor buiten

Bij het kiezen van de beste tegellijm voor buiten dient rekening gehouden te worden met verschillende factoren. Wanneer u buiten gaat lijmen, let er dan op dat de tegellijm vorstbestendig is, want elke tegellijm is geschikt voor een specifieke toepassing.

Lijm en tegelsoorten

Naast verschillende typen tegellijm voor buiten zijn er ook tegels in alle soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor keramische tegels, maar ook natuursteen neemt nog altijd in populariteit toe. Natuursteen, als echt natuurproduct, kan verschillende weersomstandigheden weerstaan. Voor keramische tegels buiten kan vrijwel elke vorstbestendige tegellijm gebruikt worden, maar voor natuursteentegels is zeker niet elke lijm geschikt.

De Storax TOP 3 tegellijmen

Er is een ruim aanbod aan tegellijmen voor buiten. Welke soort tegellijm is nu het beste toe te passen voor welke situatie buiten? Hieronder staan onze 3 beste keuzes.

VPI Collimix Terras V390/392 C2E
De V390 is zeer geschikt voor buiten, het is bestand tegen vries en en dooicycli en perfect voor natuursteen maar ook andere zware en dikke tegels. Applicatie van de lijm kan worden gedaan op zowel een nieuwe of oude ondergrond. De tegellijm is vezelversterkt en kan een niveauverschil tot 30 mm opvangen.  De Collimix Terras is leverbaar in grijs (V390)  en beige (V392)

Bekijk de productpagina


VPI Collimix Premium V330/331 C2 ET
De Premium is een stofarme tegellijm met een krachtige verbeterde lijmmortel.  Het kan worden aangebracht zonder primer en is geschikt om op een afdichting aan te brengen.  V330 kan worden gebruikt voor het verlijmen van natuursteen en tegels ongeacht hun poreusheid of formaat en is toepasbaar voor buitenvloeren en priv├ęzwembaden.  Leverbaar in grijs (V330) en  wit (V331)

Bekijk de productpagina


VPI Colliflex Premium V410/411 C2 SE ET
Vervormbare verbeterde tegellijm voor buiten.  Het is geschikt voor tegels met een formaat tot 10000cm2!  De Colliflex kan op een afdichting worden aangebracht en vloeren en wanden als ook zwembaden. Leverbaar in grijs (V410) en wit (V411).

Bekijk de productpagina


Meer informatie
Tel: +32 (0) 14 71 35 82
Mail: storax@storax.be

Contactformulier

Archief

Volg ons via

Recent Posts

Recent Comments