1. Officieel verdeler Fix Plus
Officieel verdeler Fix Plus
14 december, 2020

Officieel verdeler Fix Plus

Storax Belgium is officeel verdeler van Fix Plus in België. Fix Plus is in Nederland al uitgegroeid tot marktleider en is in België een belangrijke speler voor wat betreft het tegel levelling systeem. Dat is niet voor niets. De clips zijn uitgeroepen tot de krachtigste clips en zijn daarom erg geliefd bij de professionele vloerders. Fix Plus  krachtige tegelclips breken niet vroegtijdig af als de keg in de clip gefixeerd wordt.

Naast dat de clips enorm sterk zijn, wordt het systeem ook  zeer gewaardeerd door de eenvoudige en snelle applicatie. Fix Plus heeft twee verschillende varianten, waardoor er voor iedere professional een ideaal levelling systeem beschikbaar is.

Fix Plus levelling met tegelclips en keggen

De tegelclips vormen de basis van het  levelling systeem. Deze worden onder en tussen de vloer en/of wandtegel geplaatst. De clips en keggen worden gebruikt om voegen en hoogteverschillen tussen de tegels te vermijden. Het  systeem is het ideale hulpmiddel om een mooi vlak tegelwerk te creëren

Productkenmerken

  • Krachtige clips, breken niet vroegtijdig af
  • Voegbreedtes; 1, 1.5, 2 of 3 mm.
  • Tegeldiktes : 3 t/m 13 mm. ; 6 t/m 16 mm. ; 15 t/m 25 mm

Fix Plus Twist levelling

De twist tegelclips vormen de basis. De caps worden aan de bovenkant van de clips gemonteerd. Deze zijn gefabriceerd uit hoogwaardig materiaal waardoor ze een enorme trekkracht  hebben. Dit zorgt ervoor dat het systeem kan worden toegepast voor zware, tot extra zware tegels. De Twist Cap wordt aangebracht nadat de clip en tegel zijn geplaatst. De cap wordt op de clip geschroefd. Door de functionele vorm is het eenvoudig aan te draaien en de openingen aan vier zijdes zorgen voor goed zicht op de tegel.  Dit zijn de top ingrediënten voor een goed  genivelleerd tegelwerk.

Productkenmerken

  • Krachtige clips, breken niet vroegtijdig af
  • Voegbreedtes; 1.5 of 2 mm.
  • Tegeldiktes : 3 t/m 20 mm.

Bekijk de productpagina

Meer informatie?

Tel: +32 14 71 35 82
E-mail: storax@storax.be

Archief

Volg ons via

Recent Posts

Recent Comments