1. Een veilige en comfortabele buitenruimte met antislip vlonderplanken
Een veilige en comfortabele buitenruimte met antislip vlonderplanken
2 november, 2020

Een veilige en comfortabele buitenruimte met antislip vlonderplanken

Vlonderplanken zijn een populaire keuze voor buitenruimtes, zoals tuinen, terrassen en balkons. Ze creëren een mooie en duurzame ondergrond waarop u kunt ontspannen en genieten van uw buitenruimte. Gladde vlonderplanken kunnen echter een groot veiligheidsrisico vormen, vooral bij nat weer of als er vuil op de planken ligt. Om dit risico te verminderen, biedt Storax antislip vlonderplanken aan die zorgen voor een veiligere en stabielere buitenruimte.

De ideale oplossing voor een veilige buitenomgeving

Antislip vlonderstrips voor vlonderplanken hebben als belangrijkste functie om het risico op uitglijden en vallen te verminderen, vooral in natte omstandigheden. Ze bieden extra grip en stabiliteit, wat de veiligheid van uw buitenomgeving vergroot. Antislip vlonderstrips voor vlonderplanken zijn ideaal voor buitenruimtes waar veel verkeer is, zoals bijvoorbeeld in een horecagelegenheid of openbare ruimte. Daarnaast bieden ze ook een oplossing voor gladde vlonderplanken in particuliere tuinen, terrassen en balkons waar kinderen en oudere mensen kunnen uitglijden en vallen.

Ontdek onze mogelijkheden voor antislip vlonderplanken

Er zijn binnen Storax verschillende soorten producten beschikbaar die vlonderplanken antislip maken. Antislip vlonderstrips zijn strips die door middel van verlijming of boren op vlonderplanken kunnen worden bevestigd om gladde vlonders stroef te maken. Antislip mini-strips zijn vergelijkbaar met vlonderstrips, maar dan kleiner van formaat. Deze antislip profielen gemaakt uit polyester versterkt met fiberglasvezels, zijn ideaal voor plaatsen waar extra grip nodig is, zoals bijvoorbeeld op een trap, brug of galerij. 

Antislipmatten zijn een andere optie voor een gladde vlonder. Deze matten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen op maat worden gesneden om op uw gladde vlonderplanken te passen. Antislipmatten zijn gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor ze een flexibele en tijdelijke oplossing bieden.

Antislip coating voor hout is een duurzame oplossing die het hele oppervlak van de gladde vlonderplanken bedekt met een antislip laag. Deze coating kan op verschillende soorten hardhout worden aangebracht en zorgt voor een duurzame en effectieve antislip oplossing.

Eenvoudig aan te brengen antislip producten voor vlonders

Het monteren van antislip producten op vlonderplanken is relatief eenvoudig en kan vaak zonder professionele hulp worden gedaan. Vlonderstrips en mini-strips worden eenvoudig bevestigd met schroeven, terwijl de coating met een roller kan worden aangebracht en de antislipmatten los kunnen worden geplaatst of vastgeniet. Het is belangrijk om de montage instructies te volgen om de beste resultaten te behalen. Mocht u toch behoefte hebben aan professionele installatie van antislip vlonderplanken, dan kan ons eigen applicatieteam u hierbij helpen. Wij nemen graag de zorgen uit handen en zorgen voor een vakkundige installatie.

Kies voor veiligheid en comfort

Bij Storax begrijpen we dat veiligheid en comfort essentieel zijn voor een aangename buitenervaring. Daarom bieden we een breed scala aan antislip vlonderoplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en budget. Wacht niet langer en maak uw vlonder veilig en stroef met onze antislip oplossingen. Neem contact op met Storax voor meer informatie.

Archief

Volg ons via

Recent Posts

Recent Comments